El fòrum és públic i completament gratuït.

Es pot accedir a pràcticament tots els seus continguts sense cap necessitat de registrar-se, si bé, per poder escriure-hi, sí que us haurieu de registrar prèviament. Es tracta d'un procés molt senzill que podeu fer des d'aquí.


El funcionament del fòrum es basa principalment en 3 apartats, "Portal", "Forum" i "Què hi ha de nou?".

- Portal: És la pàgina principal del fòrum, en la que podreu trobar, entre d'altres coses, un llistat de temes recents, un calendari d'activitats, algunes estadístiques, i un requadre amb les principals funcions del vostre tauler de control (si us heu identificat prèviament, si no, se us mostrarà un requadre per poder identificar-vos).

- Fòrum: Aquí es troben els diferents apartats del fòrum, agrupats per temàtiques, des dels quals podreu accedir a tots els temes i missatges publicats dins el fòrum.

- Què hi ha de nou?: Des d'aquí podreu veure l'activitat més recent del fòrum, quins són els últims temes i missatges publicats.


En quant a les normes del fòrum, la principal és el sentit comú. Confiem en que la participació dins el fòrum es regeixi per aquest principi, i tots ens hi puguem sentir tant lliures com respectats.